[BonDia] On es parla de cànons, sentències i pirates

Article a BonDia sobre la sentència del cànon digital:

26/10: On es parla de cànons, sentències i pirates

Hi ha notícies que tenen, suposo que per interessos empresarials dels grans mitjans de comunicació, la facultat de passar gairebé desapercebudes per alguns mitjans. Aquesta setmana passada, sense anar més lluny n’hem vist un cas d’aquests. I tot a partir d’una sentència judicial d’efectes imprevistos, i que donarà molt de joc, la que declara que no es pot cobrar el cànon digital a empreses, institucions, professionals i administracions públiques.

Més a: http://www.bondia.cat/blocs/cmateu.php?itemid=389

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.