Els terroristes New Age desenvolupen bomba homeopàtica

Tenia això mig traduït de fa temps, i amb les discussions d’aquests dies ho he recordat…

———————-

El món ha passat a estar en  un estat d’alerta de seguretat més alt arran dels informes de que els informes dels terroristes New Age han aprofitat el poder de la homeopatia per al mal. “Les armes homeopàtiques representen una greu amenaça a la pau mundial”, va dir el president Barack Obama, “no poden causar cap dany, però l’efecte placebo podria ser devastador.”

La bomba H2O ha estat desenvolupada pel grup radical New Age: l’Eix d’Aquari (The Axis of Aquarius). En un missatge gravat per a tot el món, el seu líder, el Professor Hubert Pennington, va dir: “Durant massa temps el moviment New Age ha estat menystingut  com un munt de xarlatans barbuts, estrafolaris i falsaris. Però ara tenim homeopatia apta per fabricar armes  i exigim que se’ns prengui seriosament. ”

Les bombes homeopàtics es componen d’un 99,9% d’aigua, però contenen  indicis mínims d’elements explosius. La solució és aleshores diluïda repetidament de forma que  només deixa  la memòria dels explosius en les mol·lècules d’aigua. D’acord amb les lleis de l’homeopatia, com més es dilueix  l’aigua, més poderosa  la bomba en què es converteix.

“Era només qüestió de temps abans que aquestes persones disposessin dels materials que necessitaven per fer aquestes bombes”, ha dit  l’ex-inspector d’armes de l’ONU, Hans Blix, “El món és un lloc molt més perillós amb l’arribada d’aquestes armes de Dissolució en Massa”

“Un atac homeopàtic podria portar aturar ciutats senceres”, va dir el corresponsal de seguretat de la BBC, Frank Gardner, “Un gran nombre de persones  podrien ser convençuts  fàcilment que han estat assassinats i els hospitals no podrien fer front a l’arribada massiva dels “crèduls caminants”.

La gravetat de la situació ja ha provocat que el nivell d’amenaça terrorista New Age, hagi augmentat de “aura lila” a la  més preocupant “aura morada”. Mentrestant, les noves mesures de seguretat als aeroports requereixen que totes les ampolles d’aigua s’escanegin per assegurar-se que no estan sent utilitzades per al contraban de la memòria d’una explosió a bord d’un avió.

“Les Armes homeopàtiques són les  bombes intel·ligents definitives”, va advertir el president Obama, “Són tan intel·ligents que només afecten els ingenus. L’única defensa és que tots mantinguin la calma, i estiguin atents,  i usar sempre un vidre màgic vibratori”.

Via: http://www.newsbiscuit.com/2010/04/20/new-age-terrorists-develop-homeopathic-bomb/

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.