ShangHai i cap a casa.

Dos dies més recorrent ShangHai i ja estem a punt del check-out de l’hotel i del check-in de l’avió per anar a casa. ShangHai ens ha agradat més aquests dos darrers dies que els tres primers, encara que ja llavors ens va agradar força. Hem aprofitat, a més, per veure dos actuacions, en una la ShangHai Acrobatic Troupe i en l’altra un altre espectacle acrobàtic anomenat Era. Valen molt la pena, especialment el segon, i si passeu per ShangHai, aneu-hi.

Com que ja no feia boira i no plovia, hem pogut passejar més a gust per Pudong i pel Bund, encara que estava, literalment, a rebentar de xinesos. Van inaugurar les obres de rehabilitació del Bund la setmana passada, i estava ple, ple de gent fent-se fotos. A més, hem agafat un diumenge, cosa que encara fa que hi hagi més gent rondant per allí.

[imagebrowser id=6]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.