Guilin, Hangzhou i Suzhou

Tres ciutats més, en cuatre nits. Avui estem a Suzhou, una ciutat petita (5 milions i escaig d’habitants), prop de Shangai. Abans d’ahir estavem a Guilin, prop de Yangshuo, d’on haviem anat a veure els camps d’arrós. Al matí, hem rondat una mica per Guilin, a veure les pagodes bessones, una roca amb un forat (Elephant Hill, si veniu a Guilin, no val la pena perdre el temps), i unes coves impressionants, les coves de la flauta de jonc, molt xules. Al sortir de les coves ens hem fotut xops, de fet, ha plogut més de la meitat dels dies a Xina.

De Guilin vol cap a Hangzhou, allí hem rondat una mica, hem sopat a un lloc amb el menú en Chinglish (ja posarem alguna foto del menú, amb plats com Fisherman a product to burn) i al matí a rondar una mica abans de continuar cap a Suzhou, amb bus. L’estació de busos era impressionant. I Suzhou també. Hem visitat un dels jardins que donen fama a Suzhou i a dormir.

[imagebrowser id=5]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.