Shangai i Yangshuo

Shangai i Yangshuo

Ja estem a la meitat del viatge, a Yangshuo. Hem estat uns dies a Shangai, on per desgràcia nostra feia més fred del previst, i alguna cosa estava en obres (per l’Expo 2010). La visita a Shangai ha estat bé, val la pena, molt i molt modern. De fet, la sensació de modernitat és una cosa curiosa, fa cuatre anys, quan vam estar a Beijing, Xi’an i Tibet, no n’eren tant de moderns els xinesos, ni vestint, ni en res. O la zona on estem és molt diferent de la resta, o han fet un canvi brutal en pocs anys.

Respecte a Yangshuo, molt espectacular, el paisatge val molt la pena, és un paisatge estrany, una plana, plena de rius i canals, amb moltes, moltíssimes muntanyetes, de pocs centenars de metres, però menys metres encara de base, com si hi hagués un munt de columnes per tot arreu. De fet, fins i tot dins la ciutat de Yangshuo n’hi ha algunes.

[imagebrowser id=3]

1 comentari


  1. quina passssaadaaa…… semblen… tretes d’una película…

    Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.