Longsheng i Ping’an

Avui hem visitat les terraces de Longji a Ping’an. Abans d’arribar-hi, però, ens han portat al poble de les dones que tenen el cabell més llarg del món a un espectacle on cantaven cançons tradicionals i representaven els oficis tradicionals, una mica guiri

La part interessant ha vingut després, hem anat a Ping’an, prop de Longsheng, són uns bancals d’arròs de l’anomenat Espinada del Drac, des de sota semblava que no veuríem res perquè hi havia una boira bastant espesa (com la de Lleida en un dia dels bons!), però a mesura que anàvem pujant es veia cada cop millor.

Les vistes des de dalt són impressionants, les terraces arriben a 1200 metres d’alçada i tenen més de 700 anys d’antiguitat. Encara que no tocava plantar i per tant no estaven inundades, la vista era increïble.

Aquí les fotos triades, per sobre, d’avui. Les teniu totes (de tots els dies a: http://carlesm.com/fotos-xina/ o al menú de dalt, on diu, Fotos Xina).

[imagebrowser id=4]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.