Valparaíso

Valparaíso

Després d’una setmana a Santiago ja som a Valparaíso. La ciutat és molt xula, i costeruda. Està dividida en Cerros, nosaltres estem al Cerro Alegre, i per tot arreu hi ha escales, rampes, cremalleres i ascensors. Curiosament tothom, i fins i tot la Lonely, ens ha avisat de que hi ha molta inseguretat a la ciutat, que vigilem molt. És l’únic lloc de Xile d’on ens ho han dit.

Avui només hem passejat per la ciutat, hem donat voltes a uns Cerros (Alegre, Concepción, Cárcel, Panteón, Bellavista), i al darrer, a Bellavista, hem pujat fins la casa del Pablo Neruda, La Sebastiana. Una visita molt interessant. Us posem més fotos, les que estan tortes, penseu que he posat la càmara a nivell amb el terra, és a dir, aquesta és la inclinació de les cases.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.