Atacama (II)

Ahir i avui hem estat fent les primeres voltes pel desert. Ahir vam visitar el valle de la Luna i els voltants de San Pedro. La veritat és que el desert impressiona, així com el Salar d’Atacama. Vam circular per les rutes que usaven, fins fa 4 dies els camions de les mines per treure el mineral, vam veure una mina de sal (una cosa molt petita, això si).

Després va venir la Vall de la Lluna (li van posar aquest nom després de l’allunatge de l’Armstrong i l’Aldrin, buscant llocs que s’assemblessin a la Lluna), allí les pedres fan feredat, i la sorra, per tot arreu. Vam fer una caminadeta (3 km només, per les dunes, encara ens estem traient sorra de tot arreu), i a esperar que es fes de nit, per veure pondre el sol sobre les muntanyes.

Avui, 29, cap a la reserva de flamencs (els ocells, no els cantants, aquests no estan en perill), al mig del salar, impressionant. I després cap a les llacunes, a 4200 mts. d’alçada. A la tarda a rondar una mica més i cap a San Pedro de nou. Que demà ens hem d’aixecar a les 3:30 de la matinada per anar als guèisers.

A la tarda agafarem un parell de busos, unes 15 hores en total, per fer cap a La Serena, i passar el cap d’any, 4 hores més tard que vosaltres, però a la platja del Pacífic, i en ple estiu. O sigui, igual no escribim.

Salut i bona entrada d’any si no connectem. Ara unes fotetes…

1 comentari


  1. Gràcies per deixar-nos compartir una mica amb vosaltres el viatge…ja sabeu que sóc una de les marujillas que viatja pel món a través de les vostres fotos!!! Fan de fotos.carlesm! Bstos Eva guapa! Bona entrada d’any tan especial!

    Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.