Bondia: Viure als núvols

Des de fa un temps, bastant pels que vivim al voltant de la informàtica, una mica menys pels que en sou usuaris ocasionals, estem sotmesos a un constant bombardeig de notícies al voltant d’allò que s’anomena cloud computing (computació en núvol). Els mitjans, tecnològics o no, en van plens, amb la fanfàrria habitual: que si això és el futur de la informàtica, que si ara viurem una nova revolució tecnològica, que si tomba que si gira. Serà això la nova informàtica? Canviarà tot el panorama? Doncs si i no. Serà una cosa important, tindrà efecte sobre tots, però, segurament, no serà res del que ens diuen que serà. Segurament emprarem aquesta nova eina de formes noves i innovadores.

Continúa a: http://www.bondia.cat/blocs/cmateu.php?itemid=165

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.