Chemtrails III: Magufos a ponent en marxa per… curar-nos?

Continuem amb els nostres amics Chemtraileros, uns senyors molt macos que no podien, evidentment, deixar-nos sense saber més coses sobre els Chemtrails, ni deixar-nos sense cura, evidentment.

Com s’activen els Chemtrails?

Sembla ser que per “activar” els Chemtrails, especialment els basats en fibres de polímers (sic), calen emprar antenes de telecomunicacions (TDT,  mòbils, telecomms en general, etc.). Ens informen els nostres amics que, un cop les fibres de polímers arriben a les antenes, s’hi condensen, formant uns filets.

Com evitar els efectes dels Chemtrails?

Afortunadament per nosaltres, les ignorants víctimes dels Chemtrails, hi ha mecanismes per desactivar l’efecte de les antenes sobre els compostos químics que hi ha a l’aire. Els nostres chemtraileros utilitzen uns dispositus, anomenats towerbusters, fets del que ells anomenen orgonita, que el que fan és rebotar una energia anomenada orgón. Per tal que no ens preocupem, els amics han anat repartint per les ciutats, si, si, també per Lleida, boletes d’aquestes prop de les antenes.

I ara la pregunta que tothom que sap alguna cosa de telecomunicacions, o de ciència en general, us estareu fent: quines són les antenes problemàtiques? les de telefonía mòbil? les de televisió? antenes de micro-ones per enllaços de dades?…..  Doncs tant hi fa, totes son dolentes, no importa a quines bandes o a quines freqüències estiguin emetent, ni la direccionalitat ni forma del lòbul, ni la potència, tot això són detalls que als amics magufos no els preocupen, ells no poden estar per detalls menors havent-hi una conspiració supranacional d’aquestes magnituds.

De l’orgonita i les suposades meravelles d’aquesta en parlarem un altre dia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.