Chemtrails II: Magufos a ponent, ens fumiguen….

Qué són els Chemtrails?

Els Chemtrails, segons els conspiranoics, són aquells rastres que deixen els avions darrera seu al volar i que corresponen, segons ells, a rastres químics de productes que ens estan fumigant amb motivacions o bé “desconegudes” o bé “obscures”, és a dir, de l’ordre de controlar la població, esterilitzar-nos, etc. (bé, és un altra teoria conspirativa normal, que volieu, teories sólides?…).


Qué són en realitat els Chemtrails (Contrails)?

El nom real dels Chemtrails és Contrails, Condensation Trails (camins de condensació). En realitat corresponen a la condensació per efecte de les baixes temperatures que hi ha a 10.000 metres (30.000 peus) del vapor d’aigua (i CO2) resultant de la crema de combustible, la temperatura a aquelles alçades és tant baixa que el vapor d’aigua es condensa en aigua i es congela, creant petits cristalls que formen l’estela que veiem.

Qué ens diuen els nostres chemtraileros, doncs que el que ens estan tirant és “fumigació”, per un dels següents motius:

 • Modificar el clima (motius: provocar o arreglar el canvi climàtic), fer ploure o impedir-ho.
 • Crear una super arma electromagnètica (els chemtrails seríen bàsicament alumini).
 • Bloquejar radars (es feia a la Segona Guerra Mundial).
 • Provocar i expandir malalties (espero que aviat surti la gripe cochina com a producte dels chemtrails).
 • Armes químiques, bacteriològiques, etc.
 • Esterilitzar la població.

Dels productes que suposadament llencen:

 • Bari
 • Sals d’alumini
 • Polímers
 • Tori
 • Carbur de silici
 • Material per crear conductivitat elèctica

Problemes del Chemtrail

Primer de tot un problema de lògica, en cas de voler enverinar a la població (o esterilitzar-la, o drogar-la, o … ), hi ha maneres més fàcils de fer-ho, especialment tenint en compte que “els dolents” controlen el subministrament d’aigua, aliments, medicaments, etc.

Pel control “mental” (no faré comentaris sobre l’estat mental dels conspiranoics), hi ha mecanismes més eficients, de fet, són els que estan funcionant, la tele per exemple, i això no vol dir que hi hagi una conspiració organitzada, sinó simplement el que hi ha és molta tele escombreria i molts ineptes davant i darrera de la tele.

Per esterilitzar, suposo que en vistes a reduïr la població (no entenc amb quina finalitat els “poders” poden voler-ho), un punt important sería, inicialment deixar de subvencionar families nombroses, o tenir fills, i començar a penalitzar-ho (pagant l’escola, per exemple).

I com distingir els Chemtrails dels Contrails normals?

Doncs els nostres amics conspiranoics ens donen la pista:

 • Durada més gran del núvol
 • Colors diferents
 • Encreuaments a l’aire
 • Distància respecte l’avió que els genera
 • Trencaments de la pista.

En definitiva, bajanades. Totes les anomalies són, en realitat, ben normals. Els trencaments de la pista són per canvis de de característiques a l’atmòsfera. Els encreuaments són normals a les cada cop més carregades rutes aèries. Els colors, especialment el negre, són ombres i reflexes solars. La durada, tenint en compte que un contrail no deixa de ser gel, és variable segons les condicions, i les distàncies a l’avió generat són normals, no es generen a l’ejector del motor, sinó a una certa distància d’aquest, i aquesta distància variarà segons temperatures, etc.

Són dolents els Contrails de debò?

Doncs no massa, però tampoc són massa bons que diguem. Els avions deixen anar vapor d’aigua i CO2, que contribueixen a l’efecte hivernacle, tampoc és que la contribució sigui massa alta quantitativament, però l’alçada a la que deixen els rastres complica el tema.  Cap més efecte, encara que aquest efecte no és per menystenir-lo, ans al contrari, s’ha de prendre molt seriosament. De fet hi ha estudis que diuen que els contrails, al reflexar la llum del sol, redueixen la temperatura. M’ha fet molta gràcia veure que l’únic estudi es va fer durant els 3 dies posteriors al 11-S, quan es van prohibir tots els vols als USA:

http://en.wikipedia.org/wiki/Contrail#September_11.2C_2001_climate_impact_study

Resumint, la teoria dels Chemtrails no és res que la navalla d’Occam no redueixi a trocets, com moltes coses. Però no patiu, que la cosa no acaba aquí. Hi ha una nova entrega apassionant: com curar-nos dels efectes dels chemtrails….

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.