Chemtrails I: Magufos a ponent….

Via familiar m’expliquen que a Lleida hi ha un bloc d’un d’aquests conspiranoics que creuen en els Chemtrails. M’hi connecto i, diana, un altre dels que van rebre massa influències de X-Files. A sobre, després de 2 cursos d’estiu em trobo que la portada solta un munt de bajanades sobre el cartell  de la Universitat d’Estiu, vinculant-lo a la seva teoria de la conspiració…  Veient tot el que hi ha al blog….  el post serà llarg. De fet, n’hi haurà més d’un, per això el I del títol.

Encara que no sabia si donar-li visites, el blog del “torpedo”: http://fumiganlleida.wordpress.com/ i el post que comentarem avui: http://fumiganlleida.wordpress.com/2009/07/09/universitat-de-lleida-udl-desafortunado-o-intencionado-diseno/

Començaré pel més fàcil, el del cartell. Mirem primer que diu l’interfecte del cartell:

Desconocemos quien es el autor de este diseño, desconocemos porque pone chemtrails en el cielo en vez de nubes naturales. Se nos hace difícil pensar que en caso de que sea un diseñador de Lleida, éste sea consciente de esto, quizás algún diseñador de prestigio (que esta en el ajo) marque tendencias o modas desde arriba a los diseñadores de abajo.

Doncs per començar, el cartell de la Universitat d’Estiu no el fa un “diseñador de prestigio (que esta en el ajo)”, sinó que és un concurs obert, aquest any el guanyador és de Vigo (si no recordo malament la UdL informa de tot això, per mail, a la premsa, etc.).

Després dir que unes ratlles al cel d’un dibuix són contrails (els rastres de condensació dels avions), quan poden ser la representació artística (el cartell és dibuixat) de núvols, com:

http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Long_Cirrus_fibratus.jpg

I continuar amb què, si “marquen” tendències als dissenyadors, la bajanada aquesta dels chemtrails d’alguna manera en surt reforçada…. ja és el darrer.

Imagineu-vos, si d’un cartell (a mi personalment no m’agrada, però que hi farem, no soc del jurat), en treu tot això, els propers capítols, on parlarem dels chemtrails, la orgonita (!!), les antenes i d’una web, anomenada amoruniversal.es, ens hi pixarem.

Continuarà…

4 comentaris


 1. A veure quines parides diràs referent a aquest blog, penso que tens gelos i que no pots arribar a entendre certes coses per la prepotència que tens.

  Salut.

  Respon

 2. Parides? Gelos? De que?

  Aquest bloc que comento, chemtrails lleida, no és més que un altre bloc d’una conspiranoia, en aquest cas de que els contrails dels avions, cosa totalment normal, són una conspiració de no se sap qui, ni com, ni els motius, per esterilitzar-nos, controlar-nos, o jo que sé (els autors del bloc tampoc ho saben).

  La meva “prepotència”, al respecte, es basa en el que conec, no el que crec. En que atorgar a “totes” les antenes la capacitat d’activar una capa de no se sap que a l’atmòsfera és una solemne bajanada, que l’únic que mostra es desconeixement i recel de la tecnologia i la ciència (producte del desconeixement, sens dubte). En que els “orgonites” no deixen de ser una bola de resina i metall, d’efectes nuls. En que no hi ha tal conspiració (ni moltes altres), sinó que només hi ha un efecte del vapor d’aigua i la temperatura.

  Crec que només és un altra “magufada” (pots buscar-ne el significat).

  Respon

 3. Vaig veure aquests posts quan estava a la uni d’estiu, el que no havia vist encara era el primer comentari de l’entrada … Ver para creer.

  Respon

  1. Si, és increible el que creuen alguns, malgrat les proves, etc.

   Ja ho diuen, per alguns, la realitat no els ha d’espatllar una bona creença.

   Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.