Varanasi (Benarés).

Avui estem fent el ganso per Varanasi. Ahir vam arribar al migdia i vam anar tota la tarda a veure els ghats, vam tenir la sort d’anar a parar a un dels més interessants i just al moment que començaven a preparar una cerimònia. Ens hi vam quedar i, després d’un parell d’hores d’espera, vam veure la cerimonia. Molt interessant i a més teniem bons llocs.

La llàstima de tot és que el riu està molt crescut, els ghats estan gairebé tots inundats i no es pot anar en barca. Avui s’ha passat tota la nit diluviant (i molt, el soroll de la pluja gairebé no deixava dormir), i haurem de fer el onso per aquí prop del l’hotel. Hem trobat una botiga-café molt xulo, amb coses molt interessants (i a preus fixats!) i WiFi, i mira, de moment, fent el café i escribint.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.