Orchha

Avui, despres d’una altra sessio de cotxe hem fet cap a Orchha. Pel cami el xofer ens ha parat a un lloc que no apareixia a la Lonely, i ens ha dut a un palau. Ha valgut la pena, un palau molt interessant, molt ben conservat, grandios i a mes, no hi havia ningu (si no esta a la Lonely no esta al planeta). El poble es deia Datia.

Despres cap a Orchha, a l’hotel a deixar les coses i a visitar palaus i temples. Es, amb molt, el lloc mes deixat i brut dels que hem estat. Els palaus impressionen, pero estan deixats, amb habitacions plenes de runa. A mes, no ha parat de ploure (ha plogut cada dia des de que vam arribar), pero avui es un cop i un altre, no para de saltar la llum a tota la ciutat….

A veure com aguanta l’aigua el nostre hotel: unes tendes de campanya estil colonial…….

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.