Més Jaisalmer

Avui hem visitat Jaisalmer, el fort, la ciutat i un parell de haveli. A primera hora del matí hem anat cap a un estany que hi ha aquí a Jaisalmer, bonic, però el matí prometia, a primera hora ja feia una calor del dimoni i això que bufa molt vent.

Després cap al Fort. Impressionant, molt, molt impressionant. El fort de Jaisalmer, de color groc, està sobre un turó que domina la plana del desert, les muralles, del mateix color que el terra, sembla que creixin d’aquest. Hem estat una bona estona rondant per l’interior del fort, que continua estant habitat. I després hem entrat al palau del Maharawal; tant increible com tota la resta.

Hem dinat a la terrassa d’una haveli, una casa fortificada, i després de dinar hem visitat una de les altres havelis, de les més antigues. Molt bé però molt mal conservada.

Ens està agradant molt Jaisalmer, de moment, dels millors llocs junt amb Kahjuraho, Agra i Jaipur.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.