Good Horn, Good Brakes and Good Luck.

El xofer ens ha explicat que fa falta per conduir per l’India: good horn, good brakes and good luck (bon claxon, bons frens i bona sort). A mes s’hi hauria d’afegir uns reflexes de pilot de F1 i molta sang freda. Aqui, en teoria, es condueix per l’esquerra, encara que tot s’hi val a l’hora d’esquivar el que et trobes pel mig de la carretera: vaques, gossos, gent caminant, paradetes, pedres, tolls, bidons, camions aturats i en moviment, kiosks, gent pujant i baixant d’autobusos, camions, tractors, carros i motos.

Les Highways (autovies? encara que alguna es de peatge) son o be carreteres cutres mal asfaltades o be directament camins de carro. El nombre de carrils depen de l’habilitat de la gent i del que hi hagi a la carretera o al voltant (veritables mercats en algunes cruilles). I a mes, a l’epoca dels monsons que estem, tot es un fangar…

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.