Bikaner

Avui ja hem entrat, ben bé, al desert. Hem sortit de Pushkar per anar a Bikaner. A uns 30 Km. de Bikaner, però, hem fet una parada al temple de les rates. És un temple on donen de menjar i veneren les rates (encara que no veig la diferència amb el que passa fora del temple), i per tant, n’hi ha moltes (segons la guia, milers, jo n’he vist pocs centenars). Com que tothom en parla tant del temple, al final ha passat el que sol passar, m’he decebut… poques rates, mig mortes totes (suposo d’esbarallar-se, van totes marcades), i com sempre, gent demanant diners per tot… per mostrar-te una rata blanca (diuen que dona bona sort veure-la, a mi em fa fàstic, igual que les no blanques). Una marranor….

A Bikaner, però, la cosa canvia. El fort que domina la ciutat és impressionant. Molt ben conservat, molt ricament decorat, molt impressionant. Hem tingut poca estona per visitar-lo i has d’anar acompanyat per un guia del Fort que no et deixa despistar-te. Malgrat això n’hem gaudit prou.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.