A Delhi

Al matí després de molt patir hem aconseguit arribar a l’aeroport i agafar l’avió cap a Delhi (aquest cop amb SpiceJet, l’anterior vol va ser amb Kingfisher, qué ve a ser com volar amb Estrella Damm, ja que Kingfisher també és la marca de cervesa local que més estem trobant).  A Varanasi per fer els 23 kms. de l’hotel a l’aeroport hem estat més de 2 hores. Primer el taxi ha arribat tard, de fet, a l’hora que vam quedar el local estava tancat (el responsable estava dinant per allí darrera del local), quan l’han cridat uns nens del carrer, no tenia el taxi allí. Ens ha tocat esperar el taxi mitja hora i després ens hem trobat al mig d’un embús brutal, tot Varanasi estava bloquejat, cosa de la pluja.

A sobre, ens ha donat la impressió que el taxista s’ho prenia amb molta calma, i al final, l’Eva li ha recordat que estavem a punt de perdre l’avió, aleshores ha reaccionat i hem passat mitja hora fent els darrers 20 kms (la primera hora i mitja hem fet poqueta cosa) però a tota velocitat, anàva a més de 90 kmph en algún moment, i això, a l’Índia i al mig de Varanasi, és com anar a 140 o 150 pel mig de Lleida, però amb vaques als carrers.

A Delhi, de moment, bé, només hem anat a sopar i prou. Hem tingut una mica de xou a l’hotel al donar-nos l’habitació (que no en tenien malgrat la reserva que teniem per mail, i ens enviaven a una de menys categoria, el de sempre per aquí…).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.