Linux i reconèixer els errors.

Via meneame.net arribo a un article d’en John Pospisil, impressionant com reconeix l’equivocat que havia estat amb Linux. Llàstima que molts dels responsables de prendre decisions sobre tecnologia a casa nostra ni reconeixen l’equivocats que estan, ni tenen ganes de saber-ho.

How the ASUS EeePC showed me I was wrong about Linux 

Els que ara frenen plans de migració, impedeixen emprar programari lliure o es limiten a fer d’altaveus de la multinacional de torn, quan (i dic quan, no si) la cosa sigui ja imparable, i es  pugui mesurar el cost de l’error actual, reconeixeran l’error, recolliran les coses de la taula i marxaran amb el cap cot?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.