Yangon

Avui hem voltat per Yangon, la Rangoon britanica. Hem estat tot el mati a la Shwedagon Paya, una pagoda impressionant, de 100 metres d’alt, coberta completament d’or i amb remats amb milers, literalment, de diamants. Nomes hem tingut un problema, ha estat plovent moltissim tot el mati, cosa que, evidentment impedeix per fotos, a mes de tenir que estar 3 hores passejant per la pagoda (descoberta) descalcos i amb el terra inundat! Tot aixo ha tingut el resultat evident: patinades i mes patinades (de fet jo, carlesm, m’he fotut una nata de campionat!).

A la tarda hem anat a un mercat que hi ha per aqui, pero res de res, aqui no val la pena comprar res. La veritat es que fent el viatge comencant per Bangkok i acabant aqui no comprarem massa 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.