Pas a pas: IBM Lotus Symphony

Avui he començat a provar el IBM Lotus Symphony, una aplicació que acaba de publicar IBM (no m’atreveixo a dir a alliberar, encara). És OpenDocument, evidentment, i la treuen per Linux i Windows, el suport per Mac OS/X està en preparació.

Encara no tinc clar si és o no lliure, les notícies que en parlen diuen que si i que no al mateix temps. Miraré la llicència i la provaré, i ja us diré, però sigui o no lliure, només es una bona senyal, avui que hi ha OOCon a Barcelona, el tenir més i més aplicacions basades en estàndars com ODF.

1 comentari


  1. Caldrà veure si la llicència d’aquest permet dir que és una alternativa 100% d’OpenOffice… però, no era IBM la que recolzava el projecte OpenOffice? Què en treuen amb la "release" d’una nova suite ofimàtica ?

    Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.