Spread Firefox.

Una cosa que m’ha sorpres es que a tots els cibers que hem anat, tant a Tailandia com a Myanmar, tret d’un, hi havia Firefox posat, i molta, molta gent el feia anar. Fins i tot en un “ciber” (un “xiringuito” de fusta amb 2 PCs i un modem, sense terra i amb l’amo dormint mentre navegues), un motxiler va demanar de poder usar-lo.

La veritat es que es un canvi des de l’any passat i l’anterior, quan la meva campanya personal de posar firefox (i en catala!) per Vietnam, Xina i Tibet.

Encara hi ha Windows, aixo si, que aqui el tema de llicencies no el te molt clar la gent…. nomes cal veure botigues (no “mantes” al terra, BOTIGUES) amb un cartell de “LAST RELEASES” i a sota tot de CDs de programari copiat. I a mes, no hi ha Vista enlloc, que el maquinari aqui no poden canviar-lo tant sovint…..

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada