Llac Inle

Avui ja hem pogut connectar. Estem al llac Inle. Un llac que hi ha al centre de Myanmar. Es molt xulo. Estem a mes a un hotel “flotant”, es a dir, cases construides sobre pilones al mig del llac, molt bucolic i boniquet, pero que, evidentment, estem una mica aillats… depenem de llogar les barques de l’hotel per fer qualsevol cosa, i fins ara no hem pogut connectar.

Aquest llac semblen les Rambles. Continuament hi ha transit de barquetes amunt i avall, mercats flotants, ple de pobles construits sobre pilones, ja veureu les fotos.

Dema marxem a Yangon (antic Rangun), tres dies mes, i cap a casa.

Ah! Als que habitualment truquem: No funciona el mobil (despres de tots els problemes per que telefonica l’actives, i resulta que no ho van fer, o que no tenen acord d’intercanvi de trucades) i les trucades a Europa valen 8 o 9 U$D per minut i a mes no se sent absolutament res!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.