Chiang Mai

Avui hem acabat amb Chiang Mai, i per tant, amb Tailandia. Dema comencem Myanmar, concretament anem a Mandalay. Ja escriurem des d’alli, si podem, que no tinc clar com esta el tema de connectar.

Chiang Mai es una ciutat curiosa, esta plena de temples i de turistes, i, malauradament, aqui hem vist els espectacles lamentables de la prostitucio (no infantil, d’aixo per sort no n’hem vist). Homes europeus de molta edat (60s), acompanyats de noietes tailadeses. A mes, evidentment, de bars sordids on hi havia senyors (?) i nois joves europeus que volien pagar per que els satisfacin.

A banda d’aixo, Chiang Mai es un lloc que val la pena visitar, desenes de temples, de diversos estils i edats, a una vida al carrer molt animada. Llastima no tenir mes dies i poder anar mes al nord, fins Laos.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.