Bagan

Ja estem a Bagan. Hem arribat aquest mati i sembla que ja hi portem una setmana o dos. Hem fet un recorregut rapid, nomes 5 pagodes, i un viatge rapid pel riu. I de moment hem provat gairebe tots els mitjans de transport: trishaw, carro de cavalls, barca i …. BUS URBA!

El bus era una camioneta amb 2 bancades plena de gent, que quan ja semblava que no hi cabia ningu mes, al arrancar, han aparegut corrent de ves a saber on un munt de “marujes” amb fardos de la compra (i grans!) i ens han amuntegat, alguns han anat a parar al sostre, altres penjant dels laterals de la “flagoneta”, un espectacle. Per uns moments hem pensat que hi havia una camara oculta gravant el concurs de l’estiu: quanta gent hi cap en aquesta “flagonetalosmalocotones”. I ja que era un concurs, ens hem posat a fer fotos 🙂 Ja les penjarem, no patiu…

Pel que fa a Bagan, al.lucinant, el recinte arqueologic te mes temples, molts mes que Angkor i tot, mes ben conservats en general, molt mes petits, aixo si. No n’hi ha cap de tant espectacular com Angkor Vat o Angkor Thom, pero si que el conjunt es impressionant. Especialment si puges a algun temple alt i veus la selva tota plena de les agulles de les pagodes que sobresurten dels arbres.

Dema sera intensiu de pagodes (esperem, el conductor que hem pactat aquesta tarda es una mica “friki”), amb carro de cavalls aixo si, que aqui es el que toca (i ecologics que son, van amuntegant els residus, per dir-ne d’alguna manera fina a la merda de cavall, a la vora pels pagesos).

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.