Amarapura, Inwa (Ava) i Sagaing

Avui ha tocat rondar pels voltants de Mandalay, per les tres antigues capitals de Myanmar/Birmania.

El dia ha estat llarg i profitos. La quantitat de temples i ruines que hi ha als voltants de Mandalay es increible, llastima que Unesco va deixar de col.laborar amb el govern militar d’aqui al 96 cansats de les interferencies, perque les reconstruccions que fan els locals son cutres.

El viatge a Inwa a mes ha estat com anar de Rocio, si ahir l’Eva era com la reina mare, avui semblavem el Julian Munyoz i la Isabel Pantoja, l’unic mitja de transport disponible per passejar-nos era un cotxe de cavalls semblants als del Rocio! Ha estat un viatge memorable, per les cervicals i les lumbars, que ho recordaran per sempre mes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.