Beryl continua millorant

Des de que va aparèixer, com a compiz-xgl primer, i com a Beryl després, aquest sistema per “fer-se el xulo” amb el vostre escriptro linux no para d’oferir-nos nous plug-ins. Els darrers (mireu el blog per mantenir-vos al dia):

Pels que no sabeu que és beryl o que pot fer:

1 comentari


  1. Molt bonic, però sense fer servir els drivers propietaris de NVIDIA (perquè els de ATI no van gaire be), el Beryl va molt lent. En el meu cas, al portàtil que tinc una ATI, primer ho vaig provar amb el driver propietari de ATI (fglrx) i una decepció, resulta que aquest no suporta les extensions aiglx i per fer servir Beryl s’ha d’executar xgl sobre xorg, total que vaig passar i hem vaig ficar el driver lliure de ATI, i si que hem funciona, però va una mica lent, ja que aquest driver no accelera tot el que hauria d’accelerar, però almenys suporta aiglx. En resum, penso que els que tinguin NVIDIA o INTEL segons tinc antes Beryl anirà molt be, però els usuaris de ATI fins que no treguin un driver en condicions penso que no val la pena fer servir Beryl de moment. Adeww.

    Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.