Estadístiques d’us de Firefox…. continuem a la cua.

Ja s’han publicat noves estadístiques d’ús de Firefox a Europa. Un cop més “Spain is different”. Som els que menys l’usem, seguint d’aprop: Ucraïna!http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=36252

powered by performancing firefox

1 comentari


  1. Jo com a  persona censada a l’estat espanyol em sento orgullós d’aquesta dada encara que fins i tot que el 13,7% utilitzi aquell navegador amb drets sobre imatges, etc. és vergonyós…Sort que el 86,3% restant utilitzem lynx, o si no volem ser tant estrictes konqueror o algún mod sense dretsrestrictius com icedove….sempre és pot ser més talibà que el més talibà…

    Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.