Xi’an

Ja hem arribat a Xi’an. Vam sortir ahir de Beijing amb tren i hem arribat aquest mati a les 9 a Xi’an. El tren ens ha sorpres. Vam escollir llitera tova per dormir (pots triar entre seient dur, llitera dura i llitera tova) i vam haver d’agafar compartiment de 2 lliteres (el de 4 estava ple). El compartiment de 2 lliteres, impressionant, teniem WC a l’interior i tot! Ja posarem fotos del compartiment….

L’entrada al tren va ser espectacular, un munt de gent fent cua (el concepte aqui de la cua no es una fila, sino un “apelotonament” de gent sense ordre, empenyent-se), i aleshores tothom corrent cap al tren per agafar seient (no van numerats). Nosaltres, no podiem ser menys, i, malgrat tenir-ho numerat, ens vam colar pel lateral, vam correr com el que mes i vam arribar dels primers …. a mig cami. Alli vam parar i ens vam dedicar a fer fotos a la gent que corria…. i a estorbar una mica la carrera (vam parar al mig d’unes escales)… 🙂

Al tren, al compartiment del costat, hem trobat una parella d’Artesa de Segre, ves tu quins llocs de trobar-te uns altres lleidatans, i vam compartir impressions amb ells, especialment referents a la higiene (la falta de) dels xinesos. Encara que de catalans n’hem trobat bastants rondant per Beijing.

Au! que anem a dinar….

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.