Ja hi som…

Ja hem arribat a Beijing. De moment portem varies hores intentant comprar un ticket de tren per anar a Xi’an. Aixo es una bogeria, esta ple de xinesos, empenyent, cridant i fent cues de quilometres….

Fa calor, molta calor, molta humitat i ningu parla res d’angles, haurem de practicar el nostre xines, que millor que el seu angles si que es, i l’Eva esta fent unes practiques de mim.

El millor, el vol, i hi havia WiFi i tot (cara, aixo si, i per tant he passat, pero mira, millor que res…), ens hem centrat a beure Warsteiner i Baileys (l’Eva). El que no entenc ara es pq et prohibeixen emprar aparells amb Bluetooth, ratolins sense fils, etc. durant el vol (tot va a 2.4Ghz) i si que pots fer anar la WiFi (2.4Ghz), sera nomes questio de diners…..

Ah! i per variar no es poden posar accents a l’escriure…..

2 comentaris


 1. I posats a demanar-se coses, per què posen WiFi a uns avions en els que en no res els portàtils a cabina tindran tractament d’arma de destrucció massiva.La setmana que ve marxo cap a londón i ja he fet comptes que aquest any caldrà comprar targes SD per a les fotos.  Res de portàtil ni caçera WiFi per a connectar-me a Internet 🙁

  Respon

 2. Aleshores potser et cal un altre "catxarro" (i un altre carregador, evidentment) com el que porto jo per les fotos, un iRiver H340, fa d’USB Host i te 40 Gb per guardar-hi fotos, MP3, planols, textos, divx, etc…..

  Ah! i el 770, es clar!

   

   

  Respon

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.