El menjar al Tibet.

A peticio de la Ju us explicarem que mengem per aqui, pel Tibet.

El menjar tipic es carn de Iac. I com que estem a Asia, doncs les combinacions habituals: arros amb iac, noodles amb iac i …. hamburguesa de iac (talment com un burguer king d’alta muntanya).

A part d’aixo, doncs el de sempre arros amb pollastre, amb verdures, amb bolets, amb… i noodles amb tot. A mes, aqui tenen plats de bolets molt bons i uns farcidets, anomenats Momo (els pots demanar de pollastre, gamba i …. Iak) bonissims.

El millor, l’esmorcar. Hi ha una especie de creppe, anomenada Bobi o pels occidentals ens diuen Chapati (!), bonissima, i la serveixen amb truita a la francesa (en diuen spanish omelette). Ens n’estem fotent cada dia….

Del iac a mes en treuen mes coses (iogurt, etc.) pero la mantequilla, no nomes se la mengen, sino que la utilitzen com a combustible a les espelmes dels temples. I la merda seca del iac (literalment) per les estufes.

2 comentaris


  1. Hola! es verdad que los tibetanos beben todo el rato te y comen Tsampa? y que el deporte nacional del Tibet es tocarle el culo a las tibetanas?Esque tengo la duda hace años..

    Respon

  2. Doncs que veuen té i mengen Tsampa és cert, ben cert. Especialment el té. El de tocar-los el cul a les tibetanes, doncs jo no ho vaig veure en cap moment, a més, ha de ser complicat: van forrades amb moltes capes de roba, probablement no notarien res.

    Respon

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada