El menjar al Tibet.

A peticio de la Ju us explicarem que mengem per aqui, pel Tibet.

El menjar tipic es carn de Iac. I com que estem a Asia, doncs les combinacions habituals: arros amb iac, noodles amb iac i …. hamburguesa de iac (talment com un burguer king d’alta muntanya).

A part d’aixo, doncs el de sempre arros amb pollastre, amb verdures, amb bolets, amb… i noodles amb tot. A mes, aqui tenen plats de bolets molt bons i uns farcidets, anomenats Momo (els pots demanar de pollastre, gamba i …. Iak) bonissims.

El millor, l’esmorcar. Hi ha una especie de creppe, anomenada Bobi o pels occidentals ens diuen Chapati (!), bonissima, i la serveixen amb truita a la francesa (en diuen spanish omelette). Ens n’estem fotent cada dia….

Del iac a mes en treuen mes coses (iogurt, etc.) pero la mantequilla, no nomes se la mengen, sino que la utilitzen com a combustible a les espelmes dels temples. I la merda seca del iac (literalment) per les estufes.

2 comentaris


  1. Hola! es verdad que los tibetanos beben todo el rato te y comen Tsampa? y que el deporte nacional del Tibet es tocarle el culo a las tibetanas?Esque tengo la duda hace años..

    Respon

  2. Doncs que veuen té i mengen Tsampa és cert, ben cert. Especialment el té. El de tocar-los el cul a les tibetanes, doncs jo no ho vaig veure en cap moment, a més, ha de ser complicat: van forrades amb moltes capes de roba, probablement no notarien res.

    Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.