Goodbye Microsoft Office, hello OpenOffice

Així és titula aquest article Goodbye Microsoft Office, hello OpenOffice on un periodista ens explica com Microsoft l’ha convençut de passar-se a OpenOffice. Interessant veure com davant l’onada de virus i altres maleses hi ha gent que fa un salt qualitatiu i passa a programari lliure i hi ha gent que es resigna (i alguns cops fins i tot contenta de ser client de Microsoft).

1 comentari


  1. Anyhow, it’s good to see that I’m able to do about ~98% of the things I would normally do in Windows in Linux. I’m essentially preparing myself for a fully Windows-less world at home because I simply will not be a Windows Vista customer given it’s very draconian licensing terms, built-in DRM, etc.

    Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.