NY City

Ja hem arribat, de moment hem fet l’onso un pelet per la ciutat. Hem anat a un musical, hem passejat per Central Park, hem menjat Sushi i porcades de les que mengen els ianquis, i hem anat amunt i avall amb metro i bus, fins a Brooklyn a veure el pont. Res de l’altre mon. Això si, fa fresca, molta fresca, i com sempre, mal equipats….

blog/PICT4369+_Modified+in+El+GIMP_.JPG
blog/PICT4392+_Modified+in+El+GIMP_.JPG

1 comentari


  1. Hola! Em dic Jason.  Jo soc de eeuu.  Fa molt gust aprender catala per teva website.  Amb teva website es molt interesant perque jo no conosc meu paisos molt be. Jo soc de Castle Hills, Texas. Moltes gracies!  Fins aviat! Adeu!

    Respon

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.