Fedora Core 5

Ja fa uns dies que vaig posar la Fedora Core 5 al meu PC de casa (l’avantatge de ser mirror oficial és que tens el Fedora uns dies abans de la publicació). L’he posat al de la feina (per provar les novetats de cara a usar-lo per la migració) i l’acabo de posar a un altre de la feina, entremig ha caigut un portàtil d’un amic (de moment amic, ja veurem….).

Les impressions, aquesta versió és molt millor que totes les anteriors, Fedora Core 5 (i suposo que el nou Ubuntu quan surti, i Mandriva, i …) ja és un Linux més que preparat pels escriptoris de la gent. De fet, té algunes coses que no pots tenir amb l’altre sistema operatiu si no és pagant programari o emprant-ne de privatiu-gratis. Beagle i el gnome-deskbar, per si sols, justifiquen posar-te fedora (i més si ets desordenat com jo amb els documents).

El que veig que hauré de fer-me, son unes notes d’instal·lació per tenir-les controlades en algún lloc…..

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.