Felicitats usuaris de Microsoft…

Després de llegir coses com: Microsoft details Windows anti-virus pricing, o l’apunt d’en Xavi Caballé. No puc més que felicitar de tot cor els fidels i constants usuaris de Microsoft i les seves imitacions de sistema operatiu. La veritat, després que Microsoft hagi engendrat un sistema operatiu farcit de forats i problemes, que ha aconseguit una cosa que no em creuria si no ho hagués vist dia sí i dia també, que la gent trobi normal que s’hagi de reiniciar la màquina cada dia, cada poques hores o alguns cops a la setmana. Que el procediment de manteniment normal d’un ordinador de sobretaula domèstic o de treball (un ordinador on fem textos, algun full de càlcul, naveguem i poca cosa més) consisteix en periòdicament anar formatant i reinstal·lant-ho tot. Que tinguem més virus i altres coses nosaltres a l’ordinador que els nens a l’escola. Després de tot això, Microsoft ha aconseguit superar-se. Ara tindrem un anti-virus al sistema operatiu…… PAGANT-LO! O sigui, ells fan el forat i ens venen el ciment per tapar-lo! Quins trons…. I a més, per sota del preu dels altres fabricants (inicialment es va dir que havia de ser gratuït i tot), amb el que aconseguiran el de sempre, fotre fora del mercat els altres fabricants, aconseguir-ne el monopoli i …. continuar fent desastres de seguretat.

Una reflexió més per a aquells que empreu Windows malgrat saber-ne de tot això de la informàtica. Us fiareu d’un anti-virus fet per l’empresa que ha fet possibles els virus amb la seva grolleria a l’hora de desenvolupar? Us fiareu de l’anti-virus fet per aquells que van decidir que era correcte que el seu programa de correu executés tot allò que rebés? Us fiareu de l’anti-virus fet pels autors d’ActiveX?

Si la resposta és sí, mireu-vos, a més algun antivirus lliure, com ClamAV (o la versió Windows, ClamWin), sempre us donarà un pèl més de seguretat…..

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.