Felicitats usuaris de Microsoft…

Després de llegir coses com: Microsoft details Windows anti-virus pricing, o l’apunt d’en Xavi Caballé. No puc més que felicitar de tot cor els fidels i constants usuaris de Microsoft i les seves imitacions de sistema operatiu. La veritat, després que Microsoft hagi engendrat un sistema operatiu farcit de forats i problemes, que ha aconseguit una cosa que no em creuria si no ho hagués vist dia sí i dia també, que la gent trobi normal que s’hagi de reiniciar la màquina cada dia, cada poques hores o alguns cops a la setmana. Que el procediment de manteniment normal d’un ordinador de sobretaula domèstic o de treball (un ordinador on fem textos, algun full de càlcul, naveguem i poca cosa més) consisteix en periòdicament anar formatant i reinstal·lant-ho tot. Que tinguem més virus i altres coses nosaltres a l’ordinador que els nens a l’escola. Després de tot això, Microsoft ha aconseguit superar-se. Ara tindrem un anti-virus al sistema operatiu…… PAGANT-LO! O sigui, ells fan el forat i ens venen el ciment per tapar-lo! Quins trons…. I a més, per sota del preu dels altres fabricants (inicialment es va dir que havia de ser gratuït i tot), amb el que aconseguiran el de sempre, fotre fora del mercat els altres fabricants, aconseguir-ne el monopoli i …. continuar fent desastres de seguretat.

Una reflexió més per a aquells que empreu Windows malgrat saber-ne de tot això de la informàtica. Us fiareu d’un anti-virus fet per l’empresa que ha fet possibles els virus amb la seva grolleria a l’hora de desenvolupar? Us fiareu de l’anti-virus fet per aquells que van decidir que era correcte que el seu programa de correu executés tot allò que rebés? Us fiareu de l’anti-virus fet pels autors d’ActiveX?

Si la resposta és sí, mireu-vos, a més algun antivirus lliure, com ClamAV (o la versió Windows, ClamWin), sempre us donarà un pèl més de seguretat…..

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.