Un altre robatori de domini: Deusto.com.

Sembla clar que en aquesta vida, més val tenir un bon advocat que bona salut, sort o amor. Ara, Planeta-Agostini, els propietaris d’Ediciones Deusto han denunciat (i de moment han suspès) al propietari de deusto.com. Ho explica ell mateix a: Planeta Agostini quiere apropiarse de mi dominio. I quan aconsegueixin, injustament, apropiar-se d’aquest domini que faran? Denunciar a la Universitat de Deusto perquè busqui un altre nom? Canviar el nom del barri de Bilbao? Quins collons…..

Sembla que hi ha coses que no canvien mai. Fixeu-vos que escrivia el Grouxo a finals dels 40

You claim that you own Casablanca and that no one else can use that name without permission. What about “Warner Brothers”? Do you own that too? You probably have the right to use the name Warner, but what about the name Brothers?

Que pensen els advocats de Planeta-Agostini? Que poseeixen el nom Deusto? Que poseeixen el nom Planeta? (Haurem d’anar a viure a l’espai fora de qualsevol planeta!!!!).

El denunciat ha montat un bloc a: http://wolfb.com/ des d’on coordinar una resposta a Planeta-Agostini.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.