Seguim amb el Missatger

Missatger1

Molt interessants alguns aspectes més que destaca en Jordi al seu bloc aquí. Especialment el de la validesa o no de la llicència en català que presenta el programa i el de que no és el primer en català, el mateix GAIM en el que està basat està en català.

A més, l’he instal·lat per provar-lo. Primer has de treure el GAIM (i jo he tingut que treure les GTK 2.8.x per posar les 2.6.x, que sino dona problemes, el GAIM també). Per la instal·lació, primer has d’acceptar la llicència:

Després d’instal·lar et trobes amb que has d’acceptar la llicència GPLe:

Un cop instal·lat et fa instal·lar una còpia del FlashPlayer v8, suposo que aquest serà el primer problema per una hipotètica versió per Linux:

Missatger 2

Arranquem i…. el GAIM, amb els comptes i la configuració del GAIM que ja existís a la màquina:
Missatger3

Fixeu-vos en els menús, i no m’ha preguntat res de cap idioma, en cap moment…. Ah! i a més, les GTK (les 2.8.10 que tenia abans de posar el Missatger amb les 2.6.x que porta), estaven en català.

Missatger 4

El panell de la dreta, com veieu, només és un FLASH. Que per cert, un parell de cops, tancat el ditxós missatger, s’ha quedat el panell rondant per la pantalla i l’he tingut que matar a mà. Ah! i sobre tot, fixeu-vos en els anuncis, o sigui, a més de no complir la GPL i no alliberar el codi, del codi que han “robat” els de TV3, en treuen diners.
Missatger 5

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.