La gendarmeria francesa migra a Firefox/Thunderbird…. i els nostres mossos?

Llegeixo, en un d’aquests blocs que ronden pel món el següent: French Gendarmerie National switches to Firefox and Thunderbird.

Pel que posa a l’article, l’any passat ja van començar a emprar OpenOffice. Les declaracions del responsable, impecables: estàndards!!! Algú sap que fan els nostres mossos d’esquadra amb els seus ordinadors? El que fa TV3 ho sabem tots, molt ben desenvolupat pel Benjamí. Crec que ha arribat el moment de fer una llista d’administracions, empreses públiques, organismes autònoms i altres, i explicitar que fa cadascun d’ells en el tema estàndards, programari lliure, etc. Més que per l’ànim de criticar, que també hi és, pel de tenir una foto de on estem i qui s’està movent. Ja fa temps que tothom, com a mínim, de cara al públic no deixa de fer declaracions grandiloqüents i escarafalls mostrant el seu innegable i incondicional suport al programari lliure. Potser cal veure ara qui hi ha de cert en tot plegat….

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.