El Missatger

Avui TV3 ens ha sorprés amb el seu “nou” servei: El Missatger. Un GAIM modificat al gust de TV3 amb accés a contingut de TV3.

Com era d’esperar en els creadors de 3alacarta.net, no podia ser tot tant bonic:

 1. No hi ha disponible el codi de GAIM, requerit per la GPL.
 2. Només hi ha versió Winblows, i això que del GAIM n’hi ha per altres operatius.

Respecte a la primera, doncs res més que enviar-ho a gpl-violations.org a veure si els convencen de que posin el codi. Respecte a la segona, doncs la veritat, tenint en compte que els continguts de 3alacarta encara no son accessibles amb altres operatius ni navegadors ni res, doncs que n’hem d’esperar del servei de missatgeria. A veure si puc desxifrar que fà, per veure si aquest contingut que mostra es pot veure des de Linux, amb el fàcil que seria fer-ho si haguessin publicat el codi…..

5 comentaris 1. A veure si els de gpl-violations.org es fan resó de l’infracció. Es una vergonya que algunes empreses facin abusos d’aquesta manera i més si son empreses públiques. No estaria malament comunicar-ho també als desenvolupadors del GAIM. Algú sap Anglés?
  http://gaim.sourceforge.net/contactinfo.php

  Respon

 2. Jo ho he comentat a gpl-violations.org. Ara envio el mail als desenvolupadors del GAIM a veure que hi diuen (i un dels devels del GAIM treballa per Google…)

  Respon

 3. Ja l’he vist, el de que era el primer en català és una mostra de poca-vergonya. I més tenint en compte que estic segur que ells no l’han traduït el GAIM sinó que han agafat la versió catalana directament com a base.

  Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.