El forat dels WMF era deliberat?

Un webcast i un missatge d’en Steve Gibson ha fet saltar algunes alarmes a la comunitat de seguretat. Segons ell, després d’estudiar el forat de seguretat dels WMF amb que Microsoft ens ha felicitat els Nadals, algunes pistes li indiquen que podria ser un backdoor (porta de darrera) deliberat.

El missatge: GRC.COM Discussions Online i la transcripció del webcast http://www.grc.com/sn/SN-022.htm.

Després de llegir-lo, no tinc clar si és o no un backdoor. Com diu la Navalla de Hanlon: no atribueixis a la malicia el que es pot explicar adientment amb la estupidesa. I en aquest cas, encara que l’error sigui molt estrany, pot ser perfectament cosa de la incompetència mostrada altres cops per programadors (de Microsoft o no).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.