WiFi lliure.

Estic per París aquests dies amb el portàtil i el nokia770. És un plaer veure com cada cop trobo més i més WiFi lliure (deliberadament lliure). Alguns bars, per exemple el Häagen-Dasz on estic, o el McDonalds d’aquí al costat) donen WiFi gratuïta (30 minuts el H-D, la del McDonalds encara no hi he connectat). Sembla un bon reclam, està plé de gent amb portàtils connectada. A veure quan triguem a veure locals a casa nostra oferint-ho.

A més hi ha un munt de xarxes ciutadanes obertes a tot arreu (de fet, des del primer pis de la torre Eiffel, es podia navegar amb el Nokia). Abans de que digueu que soc un snob-cutre-geek-techie, aprofitava les cues que s’han de fer per pujar/baixar de la torre dels trons per navegar.

P.S.: Potser no ho tenia que escriure això, a veure si vindrà PHON i ho patentarà…..

2 comentaris


  1. Quina enveja ^^ A la torre eiffel i connectat per wifi xDD 

    Si hi hagués covertura wifi al macdonals, hi aniria i tot!

    Respon

  2. Doncs n’hi havia al MacDonalds…. Però jo no hi vaig entrar, no hi he entrat mai i no tinc intenció de fer-ho. Però des del Hâagen-Dasz del costat tenia cobertura d’un essid:”Macdonalds”. I era oberta…..

    La del Häagen-Dasz era de 30 minuts i després et tornava a sortir, al intentar navegar, publicitat del H-D durant uns segons i 30 minuts més de navegació!

    Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.