I direu que a lleida no hi ha mar! Els de FON, perduts…..

Mireu-vos on ha quedat situat Premià de Mar sobre el mapa, més o menys cap al Barri del Secà de Sant Pere, al mig de Lleida. I direu que a Lleida no tenim mar… que es morin d’enveja els de Cervera 🙂

blog/fonperduts.png

2 comentaris


 1. Veig que tu també tens “especial” simpatia per en Martin Versavsky y el seu projecte fantasma FON.es

  Aquest home no pararà fins que aconsegueixi vendre la moto a alguna gran operadora. Mentre un grapat d’innocents instal·len routers WiFi per contruir una xarxa que després ell podrà vendre a qui sigui i fer un altre cop un bon grapat de billets. L’alternativa a lladregots com en Versavsky son les xarxes lliures com http://www.guifi.net A d’altres llocs també existeixen i van creixent sense tant de soroll i marketing de pa sucat amb oli.

  L’altre dia vaig veure que els de PeopleCall.com (moguda similar a Skype), també son força amiguets d’en Versavsky. A part dels de Ya.com, que son els que li fan de distribuidors dels routers Wifi. Molt més elevats de preu que en qualsevol botiga d’informática.

  Bona feina la que fas en el teu blog. Salut!

  Respon

 2. Més que “simpatia” o no pel Varsasky, és pel projecte tal com està que no en tinc de simpatia. Jo crec més en guifi.net que en altres mandangues.

  Els de PeopleCall i de Ya, segons el M. Varsavsky, son negocis que va montar ell al seu moment, per tant, més que amics son parents.

  Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.