Boicots i resultats….

Comença a preocupar, de veres, el tema del boicot que estan propugnant alguns feixistes españols contra els productes catalans. La veritat, no sé que pretenen aconseguir. Per una banda s’enfaden i remuguen si els catalans volem quedar-nos un xic més dels impostos que paguem, i en surten amb que si la solidaritat, etc. Al mateix temps surten alguns dient-nos que no és cert que els catalans paguem més que no rebem, si no és cert, aleshores que ens deixin posar en marxa el nou sistema de finançament, debem ser rucs de posar-lo en marxa si hi sortirem perdent, no? El més preocupant de tot, però, és el grup de cafres que criden al boicot dels productes catalans, encapçalats pel cafre major, el de la ràdio.

Ja vaig dir que el cafre de la ràdio em va recordar (i veient-ne algunes actuacions, xats i escrits, encara més) el locutor de radio d’Hotel Rwanda,  el que crida a la masacre, etc. L’eva l’altre dia em va passar la següent adreça:

Ciudades de Europa – Eslovenia

 Només confirma el que ja m’imaginava (igual que molta gent):

 

Eslovenia no ansiaba la independencia sino la democratización del país y su acercamiento a Europa. Lo que desató sus ansias de independencia fue el conflicto de Kosovo, que criticó con gran dureza. Estas críticas enfurecieron a los serbios que hicieron boicot a las empresas y productos eslovenos. Esta difícil situación derivó en la definitiva independencia de Eslovenia en 1991.

 

 Resumint, el serbis monten un boicot contra Eslovenia (que no volia la independència inicialment) i acaba amb Eslovenia (i Croàcia i Bosna-i-Herzegovina i Makedonia i …) independent, amb milers de morts i amb els líders serbis o empresonats o al Tribunal Penal Internacional. No se si algú s’hauria de pendre una tila abans de continuar amb les crides als boicots.

 

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.